Wie is Paola

Paola van Langerak – Harmsen.

Geboren op 25-09-1969 in Hummelo.

Door medische redenen ben ik, helaas, niet in staat om aan het “normale” arbeidsproces deel te nemen. Op momenten dat mijn lijf het toelaat ben ik creatief bezig. Het creëren van nieuwe dingen heeft op mij een therapeutische werking.  

Een creatieve, oplossingsgerichte tante dat ben ik, Paola!

 

  

   

 

Wat maakt Paola

Lees hier het artikel wat “In de buurt” over ons huis maakte.

Ik knap oude meubels op die ik krijg, koop bij de kringloopwinkel, marktplaats of via Facebook.|
Ik heb ontdekt dat ik het ook erg leuk vind om van oude meubels nieuwe meubels te maken. Vind het ook erg fijn om van spullen die ik vind iets nieuws te creëren, van schelpen en hout kaarsenhouders/ornamenten maken is daarvan een voorbeeld.
Bijna alles dat ik maak komt eerst in mijn huis te staan. Omdat we niet groot wonen en ik toch lekker bezig wil blijven verkoop ik op een gegeven moment de meubels enz. weer. Deze bied ik aan in Paola’s marktplaats.
 Advies in je interieur geef ik je ook graag!

Uitgelicht;

Ik heb deze ladekast gemaakt van drie buikkasten.

 

Van een hoge sidetable heb ik een plantentafel gemaakt. Doordat deze op zithoogte gemaakt is kun je hem voor verschillende doeleinden gebruiken. Bankje, tv meubel enz.

 

 

 

Hier zie je een van mijn kandelaars bij de eigenaar thuis.

 

Hier heb ik, van het hout dat gebruikt is in het rouwboeket voor mijn broertje, een kandelaar gemaakt. Deze staat nu bij mij thuis bij de foto van mijn broertje. Je zou het ook op het graf neer kunnen zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referenties

“Paola maakt niet alleen, ze bedenkt ook! En dat is misschien nog wel belangrijker. Door goed te luisteren weet ze niet alleen de “vraag achter de vraag” te ontdekken, maar er ook nog een prachtige oplossing voor te bedenken en deze uit toe voeren!”

“Sinds kort in het bezit van prachtig afgewerkte nachtkastjes gemaakt van oude koffers.  Paola heeft goed geluisterd naar onze ideeën en daar haar eigen draai aan gegeven!”